Навіщо витрачати зайві зусилля на приготування заготовок. Мультиварка з легкістю впорається з цим завданням і збереже блюдо, не дозволивши йому підгоріти. Майонез зробить ікру більш ніжною і м’якою структурі.
Інгредієнти: на 2 л.
- Кабачки – 3 кг
- Майонез – 0,25 кг
- Цибуля ріпчаста – 0,5 кг
- Томатна паста – 0,2 кг
- Часник – 3 зуб.
- Оцет столовий 9% – 1 ч. л.
- Сіль – 2 ст. л.
- Цукор-пісок – 1 ст. л.
Процес приготування:
Почнемо готувати кабачкову ікру з майонезом в мультиварці. Вимийте Кабачки, зріжте шкірку, видаліть середину з насінням.
Очистіть цибулю і пропустіть через м’ясорубку разом з шматками кабачка, щоб вийшло пюре.
Перемішайте масу і викладіть в каструлю.
Налийте в масу масло, додайте сіль. Масло можна використовувати з яскраво вираженим запахом.
Встановіть режим «Гасіння» на 50 хвилин після закриття кришки
Покладіть в заготовку майонез і пасту з томатів і ложку цукру. Розмішайте і поставте на вогонь ще на півгодини.
Коли час готування закінчиться, додайте подрібнений часник і оцет. Розмішайте і встановіть режим «Підігрів» на 10 хвилин.
Розподіліть тут же ікру по простерилизованным банкам і закупорьте кришками. Переверніть банки і укрийте теплою ковдрою на 8 годин.
Приємного апетиту!
Дієтичні страви з кабачків Кабачкова ікра без стерилізації на зиму Кабачкова ікра в мультиварці Кабачкова ікра з цибулею Кабачкова ікра з часником Кабачкова ікра пальчики оближеш Консервовані кабачки