Ікра з кабачка і яблук виходить дуже соковитою, ароматною і апетитною. Закуска проста і швидка в приготуванні, її можна подавати до м’ясних або рибних страв.


Інгредієнти: на 1 л.

  • Кабачки – 4 шт.
  • Житній хліб – 1 скибочка
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Часник – 5 зуб.
  • Яблука – 2 шт.
  • Борошно пшеничне – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Приступимо до приготування кабачкової ікри з яблуками. Кабачок ретельно промиваємо та нарізаємо кружечками середньої товщини.

Житній хліб ріжемо дрібними кубиками. Часник та цибулю очищаємо. Останній поділяємо на кілька частин.

Повертаємося до кабачків. Їх обвалюємо в борошні.

Обсмажуємо овочі в паніровці до легкої скоринки. Залишаємо остуджуватися.

Часник подрібнюємо або продавлюємо через прес. Яблука очищаємо від шкірки і натираємо на тертку.

З’єднуємо в загальній тарілці кабачки, яблука, хліб, цибулю, часник і сіль. Подрібнюємо продукти за допомогою блендера, потім перемішуємо до однорідності.

Домашню ікру залишаємо охолоджуватися в холодильнику. Після чого закуска готова, можна подавати до столу!

Заготовки з кабачків на зиму Кабачки на сковороді швидко і смачно Кабачкова ікра без моркви ПП рецепти з кабачків Салат з кабачків з часником на зиму