Ікра з кабачка і яблук виходить дуже соковитою, ароматною і апетитною. Закуска проста і швидка в приготуванні, її можна подавати до м’ясних або рибних страв.
Інгредієнти: на 1 л.
- Кабачки – 4 шт.
- Житній хліб – 1 скибочка
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Часник – 5 зуб.
- Яблука – 2 шт.
- Борошно пшеничне – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Приступимо до приготування кабачкової ікри з яблуками. Кабачок ретельно промиваємо та нарізаємо кружечками середньої товщини.
Житній хліб ріжемо дрібними кубиками. Часник та цибулю очищаємо. Останній поділяємо на кілька частин.
Повертаємося до кабачків. Їх обвалюємо в борошні.
Обсмажуємо овочі в паніровці до легкої скоринки. Залишаємо остуджуватися.
Часник подрібнюємо або продавлюємо через прес. Яблука очищаємо від шкірки і натираємо на тертку.
З’єднуємо в загальній тарілці кабачки, яблука, хліб, цибулю, часник і сіль. Подрібнюємо продукти за допомогою блендера, потім перемішуємо до однорідності.
Домашню ікру залишаємо охолоджуватися в холодильнику. Після чого закуска готова, можна подавати до столу!
Заготовки з кабачків на зиму Кабачки на сковороді швидко і смачно Кабачкова ікра без моркви ПП рецепти з кабачків Салат з кабачків з часником на зиму