Хочу запропонувати вам варіант цікавого вечері. Кабачкові млинці з сиром і часником стануть вашою улюбленою закускою. Пікантні млинці можна приготувати на сковороді або в духовці.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Кабачки – 400 гр.
- Молоко коров’яче – 1 склянка
- Борошно пшеничне – 3.5 ст. л.
- Яйце – 3 шт.
- Часник – 1 зуб.
- Сир Пармезан – 80 гр.
- Сіль – 0.5 ст. л.
- Масло рослинне – для смаження
- Кріп – за бажанням
- Сметана – для прикраси
Процес приготування:
Готувати кабачкові млинці легко! Підготуйте необхідні інгредієнти для кабачкового млинців. Кабачки добре помийте і обріжте кінчики.
Кабачки наріжте на більш дрібні частини і пропустіть їх через м’ясорубку або подрібніть за допомогою кухонного комбайна або блендера.
Часник очистіть від лушпиння і подрібніть за допомогою ножа або пропустіть через прес. Подрібнені кабачки перекладіть в миску, розбийте курячі яйця, додайте подрібнений часник і попередньо натертий на крупній тертці твердий сир.
Ретельно перемішайте. Відміряйте необхідну кількість пшеничного борошна і просійте через сито, поступово додаючи в кабачкову масу і добре перемішуючи. Потроху влийте молоко, посоліть і розмішайте до однорідної консистенції. Дайте трохи відпочити тесту. 20 хвилин буде достатньо.
добре нагрійте Сковороду. Змастіть буквально краплею олії. З допомогою ополоника налийте млинцеве тісто. Розподіліть його по всій поверхні. Коли тісто на сковороді стане матовим, скориставшись лопаткою, переверніть млинець на іншу сторону. Смажте ще близько хвилини. Готові кабачкові млинці складайте стопкою один на одного.
Кабачкові млинці скрутіть трубочкою і подавайте на стіл зі сметанним соусом і подрібненою зеленню кропу.
Такі млинці можна приготувати в духовці. Застеліть деко пекарської папером або змастіть його невеликою кількістю рослинного масла, і розподіліть кабачкове тісто.
Запікайте млинці на розігрітій до 180 градусів духовці 25-30 хвилин. Гарячі млинці подавайте на стіл.
Приємного апетиту!
Коржі з кабачків Млинці з сиром і зеленню Млинці на Масляну Млинці на молоці Млинці на молоці без дріжджів Російські млинці