Пироги з кабачків виходять дуже ситними, їх можна зробити як солодкими, так і з начинкою з м’яса або овочів. Готуються вони досить просто і можуть бути присутніми в раціоні прихильників правильного харчування.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Кабачки – 300 гр.
- Борошно пшеничне – 10 ст. л.
- Яйце – 3 шт.
- Молоко коров’яче – 100 мл
- Вода – 80 мл
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Часник – 1 зуб.
- Сир Пармезан – 60 гр.
- Масло оливкове – 1 ст. л.
- Перець чорний мелений – за смаком
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Щоб приготувати кабачковий пиріг в духовці кабачки вимити, висушити і наріжте тонкими кружечками.
У мисці збийте яйця, змішати їх з борошном, сіллю, перцем, молоком і водою. Потім додати кабачки і подрібнену цибулю і часник, все перемішайте.
Форму для запікання змастіть маслом, викладіть в неї пергаментний папір, її також змастіть маслом. Заповніть форму тестом з кабачками, посипте зверху тертим сиром.
прогрійте Духовку до 220 градусів, поставте в неї форму з пирогом і запікайте протягом 25-30 хвилин. Готовий пиріг вийміть з духовки, дайте йому охолонути і подавайте до столу, він виходить таким ніжним, що просто тане у роті.
Приємного апетиту!
Кабачки з сиром Кабачки з сиром і часником в духовці Кабачки з часником в духовці Пиріг з кабачків в духовці Пироги ПП рецепти з кабачків Торт з кабачків