Пироги з кабачків виходять дуже ситними, їх можна зробити як солодкими, так і з начинкою з м’яса або овочів. Готуються вони досить просто і можуть бути присутніми в раціоні прихильників правильного харчування.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Кабачки – 300 гр.
  • Борошно пшеничне – 10 ст. л.
  • Яйце – 3 шт.
  • Молоко коров’яче – 100 мл
  • Вода – 80 мл
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Часник – 1 зуб.
  • Сир Пармезан – 60 гр.
  • Масло оливкове – 1 ст. л.
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Щоб приготувати кабачковий пиріг в духовці кабачки вимити, висушити і наріжте тонкими кружечками.

У мисці збийте яйця, змішати їх з борошном, сіллю, перцем, молоком і водою. Потім додати кабачки і подрібнену цибулю і часник, все перемішайте.

Форму для запікання змастіть маслом, викладіть в неї пергаментний папір, її також змастіть маслом. Заповніть форму тестом з кабачками, посипте зверху тертим сиром.

прогрійте Духовку до 220 градусів, поставте в неї форму з пирогом і запікайте протягом 25-30 хвилин. Готовий пиріг вийміть з духовки, дайте йому охолонути і подавайте до столу, він виходить таким ніжним, що просто тане у роті.

Приємного апетиту!

Кабачки з сиром Кабачки з сиром і часником в духовці Кабачки з часником в духовці Пиріг з кабачків в духовці Пироги ПП рецепти з кабачків Торт з кабачків