Торт з кабачків – це ситна, смачна закуска, що подається холодною. Ця страва може стати непоганою прикрасою святкового столу, однак приготувати його можна і у звичайний вихідний день. Це блюдо – ніжне і вишукане, крім того – не сильно шкодить фігурі.


Інгредієнти: на 5 порц.

  • Кабачки – 600 гр.
  • Яйце – 3 шт.
  • Борошно пшеничне – 4 ст. л.
  • Сіль – 0.5 ч. л.
  • Масло рослинне – 50 – 70 мл
  • Сир – 400 гр.
  • Часник – 4 зуб.
  • Волоський горіх – 200 гр.
  • Зелень – 0.5 пучків
  • Сметана – 3 ст. л.
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Приступимо до готування кабачковий торт з сиром. Вимиті кабачки натріть на тертці і посоліть. Перемішайте і залиште хвилин на двадцять постояти.

В цей час очистіть часник і волоські горіхи подрібніть дрібніші.

З’єднайте часник, горіхи і сир зі сметаною. Додайте сіль і перець, ретельно перемішайте.

Промийте і обсушіть зелень, після чого дрібно порубаєте ножем.

Зелень з’єднайте з сирною начинкою і ретельно перемішайте.

Відіжміть сік кабачка, додайте яйця і борошно і замісіть тісто як на оладки.

Тісто і перемішайте до однорідного стану, посоліть і поперчіть тісто.

Розігрійте сковороду на плиті, наберіть трохи олії і приготуйте перший млинець.

Таким чином, приготуйте всі млинці з кабачків.

Викладіть млинець на тарілку і змастіть його сирною начинкою.

Далі викладіть наступний млинець і за такою ж схемою зберіть весь торт з кабачків з сиром.

Перед тим як подавати торт, можете прикрасити його на ваш розсуд зеленню і овочами або горіхами.

Торт з кабачків Торти