Торт з кабачків – це ситна, смачна закуска, що подається холодною. Ця страва може стати непоганою прикрасою святкового столу, однак приготувати його можна і у звичайний вихідний день. Це блюдо – ніжне і вишукане, крім того – не сильно шкодить фігурі.
Інгредієнти: на 5 порц.
- Кабачки – 600 гр.
- Яйце – 3 шт.
- Борошно пшеничне – 4 ст. л.
- Сіль – 0.5 ч. л.
- Масло рослинне – 50 – 70 мл
- Сир – 400 гр.
- Часник – 4 зуб.
- Волоський горіх – 200 гр.
- Зелень – 0.5 пучків
- Сметана – 3 ст. л.
- Перець чорний мелений – за смаком
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Приступимо до готування кабачковий торт з сиром. Вимиті кабачки натріть на тертці і посоліть. Перемішайте і залиште хвилин на двадцять постояти.
В цей час очистіть часник і волоські горіхи подрібніть дрібніші.
З’єднайте часник, горіхи і сир зі сметаною. Додайте сіль і перець, ретельно перемішайте.
Промийте і обсушіть зелень, після чого дрібно порубаєте ножем.
Зелень з’єднайте з сирною начинкою і ретельно перемішайте.
Відіжміть сік кабачка, додайте яйця і борошно і замісіть тісто як на оладки.
Тісто і перемішайте до однорідного стану, посоліть і поперчіть тісто.
Розігрійте сковороду на плиті, наберіть трохи олії і приготуйте перший млинець.
Таким чином, приготуйте всі млинці з кабачків.
Викладіть млинець на тарілку і змастіть його сирною начинкою.
Далі викладіть наступний млинець і за такою ж схемою зберіть весь торт з кабачків з сиром.
Перед тим як подавати торт, можете прикрасити його на ваш розсуд зеленню і овочами або горіхами.
Торт з кабачків Торти