Хочу поділитися смачним і ситним блюдом, яке буде чудово виглядати на святковому застіллі – кабачки, фаршировані м’ясним фаршем і овочами. Соковите і ароматне блюдо прикрасить ваш стіл і приємно здивує своїм смаком ваших гостей і близьких.
Інгредієнти: на 10 порц.
- Кабачки – 5 шт.
- Морква – 4 шт.
- Цибуля ріпчаста – 2 головки
- Болгарський перець солодкий – 2 шт.
- Фарш м’ясний – 1 кг
- Сир вершковий – 180 гр.
- Сир Моцарелла – 3 пакета
- Масло оливкове – для смаження
- Мед – 2 ч. л.
- Часник – 5 зуб.
- Петрушка – за смаком
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Перець червоний мелений – за смаком
Процес приготування:
Як почати готувати кабачки, фаршировані м’ясом і овочами? Підготуйте необхідні інгредієнти для фаршированих кабачків.
добре розігрійте Сковороду, налийте невелику кількість оливкової олії. Викладіть м’ясний фарш, посоліть і додайте чорний мелений перець і червоний мелений перець за смаком. Перемішайте.
Трохи обсмажте фарш, періодично помішуючи, і додайте мед.
Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння і дрібно наріжте.
Моркву ретельно вимийте і очистіть, натріть на крупній тертці.
Болгарський перець помийте, очистіть від насіння і серцевини, наріжте дрібним кубиком.
Часник очистіть від лушпиння і подрібніть ножем.
Петрушку промийте під проточною водою, струсіть зайву вологу і дрібно нарубаєте ножем. Добре розігрійте Сковороду і налийте трохи оливкової олії. Викладіть подрібнені овочі і обсмажте до золотистого кольору. Посоліть і додайте мелений перець за смаком. Ретельно перемішайте.
В сковороду з овочами перекладіть обсмажений м’ясний фарш, додати вершковий сир. Все добре перемішайте до однорідної консистенції.
Кабачки ретельно вимийте і обсушіть. Обріжте кінчики у кабачків і розріжте вздовж на дві частини. За допомогою столової ложки вийміть м’якоть. Човники нафаршируйте начинкою. Деко застеліть папером для випічки і розмістіть на ньому човники.
Сир «Моцарелла» натріть на тертці і присипте кабачкові човники. Помістіть деко в розігріту духовку і запікайте при температурі 180 градусів приблизно 45-50 хвилин.
Готову страву вийміть з духовки, подавайте на стіл порційно.
Приємного апетиту!
Кабачки з м'ясом Кабачки з м'ясом в духовці Кабачки з сиром Кабачки з сиром і часником в духовці Кабачки з сиром у духовці Кабачки з часником в духовці ПП рецепти з кабачків