Хочу поділитися смачним і ситним блюдом, яке буде чудово виглядати на святковому застіллі – кабачки, фаршировані м’ясним фаршем і овочами. Соковите і ароматне блюдо прикрасить ваш стіл і приємно здивує своїм смаком ваших гостей і близьких.


Інгредієнти: на 10 порц.

  • Кабачки – 5 шт.
  • Морква – 4 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 2 головки
  • Болгарський перець солодкий – 2 шт.
  • Фарш м’ясний – 1 кг
  • Сир вершковий – 180 гр.
  • Сир Моцарелла – 3 пакета
  • Масло оливкове – для смаження
  • Мед – 2 ч. л.
  • Часник – 5 зуб.
  • Петрушка – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Перець червоний мелений – за смаком

Процес приготування:

Як почати готувати кабачки, фаршировані м’ясом і овочами? Підготуйте необхідні інгредієнти для фаршированих кабачків.

добре розігрійте Сковороду, налийте невелику кількість оливкової олії. Викладіть м’ясний фарш, посоліть і додайте чорний мелений перець і червоний мелений перець за смаком. Перемішайте.

Трохи обсмажте фарш, періодично помішуючи, і додайте мед.

Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння і дрібно наріжте.

Моркву ретельно вимийте і очистіть, натріть на крупній тертці.

Болгарський перець помийте, очистіть від насіння і серцевини, наріжте дрібним кубиком.

Часник очистіть від лушпиння і подрібніть ножем.

Петрушку промийте під проточною водою, струсіть зайву вологу і дрібно нарубаєте ножем. Добре розігрійте Сковороду і налийте трохи оливкової олії. Викладіть подрібнені овочі і обсмажте до золотистого кольору. Посоліть і додайте мелений перець за смаком. Ретельно перемішайте.

В сковороду з овочами перекладіть обсмажений м’ясний фарш, додати вершковий сир. Все добре перемішайте до однорідної консистенції.

Кабачки ретельно вимийте і обсушіть. Обріжте кінчики у кабачків і розріжте вздовж на дві частини. За допомогою столової ложки вийміть м’якоть. Човники нафаршируйте начинкою. Деко застеліть папером для випічки і розмістіть на ньому човники.

Сир «Моцарелла» натріть на тертці і присипте кабачкові човники. Помістіть деко в розігріту духовку і запікайте при температурі 180 градусів приблизно 45-50 хвилин.

Готову страву вийміть з духовки, подавайте на стіл порційно.

Приємного апетиту!

Кабачки з м'ясом Кабачки з м'ясом в духовці Кабачки з сиром Кабачки з сиром і часником в духовці Кабачки з сиром у духовці Кабачки з часником в духовці ПП рецепти з кабачків