Кабачки, смажені на грилі Тефаль, посипані сіллю і чебрецем, послужать хорошим універсальним гарніром до будь-якого м’яса. Виходить смачно, просто і швидко.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Кабачки – 1 шт.
  • Масло оливкове – 2 – 3 ст. л.
  • Чебрець свіжий – 0,5 ч. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Кабачок добре помити, шкірку знімати немає потреби. Порізати овочі кружальцями товщиною близько 5 мм

Викласти цукіні на обробну дошку, посолити і поперчити, присипати травами. Щоб спеції не облетіли незабаром, поплескати по шматочках кабачків пальцями або долонями.

Колечка кабачків перевернути на дошці на іншу сторону, посолити, поперчити і посипати чебрецем.

Змастити одну сторону кабачків оливковою олією.

Розкласти шматочки цукіні на пластині гриля, закрити кришку.

Готувати до рум’яного стану.

Такі кабачки смачно їсти відразу, знявши всі кружечки в тарілку.

Приємного апетиту!

Гарнір з кабачків Кабачки на грилі