Смачний і апетитний рецепт маринованої закуски в азіатському стилі. Вона досить пряна і пікантна, а також дуже ситна та поживна! Приготувати його можна досить швидко, всього за 20 хв. Страва – просто смакота!


Інгредієнти: на 1 л.

  • Кабачки – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Перець чилі – 0,5 шт.
  • Часник – 3 зуб.
  • Перець чорний мелений – 0.5 ч. л.
  • Кріп – 2 гілки
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Цукор-пісок – 2 ст. л.
  • Оцет столовий 9% – 1 ст. л.
  • Масло рослинне – 1 ст. л.

Процес приготування:

Як приготувати мариновані кабачки по-корейськи? Промиваємо кабачки і натираємо з допомогою спеціальної корейської терки. Заливаємо їх окропом і настоюють 10 хв. Перекладаємо їх у друшляк, щоб вода скла.

Моркву очищаємо і також натираємо довгою соломкою.

Часник пропускаємо через прес, а зелень дрібно кришимо ножем.

Гострий перець нарізаємо кружальцями.

Змішуємо всі інгредієнти, заправляємо їх цукром, сіллю і меленим перцем. Додаємо оцет і рослинне масло. Ретельно перемішуємо. Ставимо в холодильник на 60 хв. маринуватися.

Приємного апетиту!

Гарнір з кабачків