Кабачки на мангалі з упевненістю можна назвати справжнім літнім стравою. Для того, щоб його приготувати, вам не доведеться докладати багато зусиль. Але незважаючи на це, овочі, приготовлені таким способом відрізняються соковитістю, ніжністю і приголомшливим смаком. У тому випадку, якщо урожай кабачків перевершив ваші очікування, саме час взяти на замітку рецепт, представлений вашій увазі.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Кабачки – 4 шт.
  • Часник – 3 зуб.
  • Перець чорний мелений – 0.5 ч. л.
  • Майонез – 150 гр.
  • Сіль – 2 щіпки

Процес приготування:

Щоб приготувати кабачки на мангалі, промиваємо кабачки розрізаємо їх навпіл.Для того, щоб овочі отримали ніжними та смачними, потрібно вибирати кабачки.

Далі кожну половинку потрібно ще раз розрізати уздовж.

В окремій глибокій мисці приготуємо маринад. Для цього в ній потрібно змішати майонез, сіль і чорний перець.

Очищені зубчики часнику пропускаємо через прес і відправляємо в загальну масу.

Всі інгредієнти ретельно перемішати.

В миску з соусом викладаємо нарізані кабачки, гарненько все перемішуємо і залишаємо овочі на півгодини в прохолодному місці для того, щоб вони як слід промариновались.

Поки кабачки будуть маринуватися, розведіть вогонь на мангалі.

Через півгодини викладаємо кабачки спеціальну решітку і поставити на вогонь.

Обсмажуємо кабачки з обох сторін протягом 15 хвилин.

Залишилося викласти овочі на тарілку. Тепер їх можна подавати до столу.

Гарнір з кабачків Кабачки з майонезом і часником Кабачки на грилі Кабачки на мангалі