найпростіший спосіб приготувати гарнір до м’яса на весняні шашлики. Дуже швидко з’їдаються такі кабачки, бо дуже смачні. Головне не забути замаринувати їх за 2 години до приготування.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Кабачки – 3 шт.
- Майонез – 2 ст. л.
- Приправа Хмелі-Сунелі – 1 ч. л.
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Щоб приготувати кабачки на мангалі в майонезі, кабачки помити, обрізати хвостики, шкірку не чистити.
Порізати плоди кружечками.
Присипати кабачки сіллю, приправами, додати майонез, перемішати.
Залишити маринуватися плоди 2 години.
Викласти кружечки кабачків на решітці, готувати на мангалі, періодично перевертаючи то на одну, то на іншу сторону. Стежити за тим, щоб страва не згоріло.
Зняти кабачки з решітки і злегка остудити. Вжити відразу ж.
Приємного апетиту!
Гарнір з кабачків Кабачки на грилі Кабачки на мангалі Овочі гриль на мангалі