Запечені кабачки – це завжди справжня смакота. А якщо приготувати їх з фаршем і помідорами, та ще посипати зверху сиром і часником, блюдо просто зникнути зі столу. Воно відмінно підійде не тільки для сімейного обіду, але знайде місце і серед святкових закусок.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Кабачки – 3 шт.
- Фарш м’ясний – 350 гр.
- Помідори свіжі – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Сир – 150 гр.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Зелень – за бажанням
Процес приготування:
Рецепт кабачків в духовці з фаршем, помідорами і сиром простий у приготуванні! Кабачки миємо. Розрізаємо на гуртки середньої товщини. Перекладаємо в миску і посипаємо сіллю.
Витримуємо 20 хв, щоб кабачки виділили сік і не горчили. Зливаємо сік.
Цибулю очищаємо від лушпиння і розрізаємо на маленькі шматочки і додаємо у фарш.
Фарш солимо і перчимо. Перемішуємо.
Помідори миємо й нарізаємо кільцями.
Зелень промиваємо і кришимо.
Сир тремо на крупну тертку і перемішуємо його з зеленню і часником, подрібненим через прес.
Лист промазуємо маслом.
Викладаємо рядами кабачки, на них кладемо ложку фаршу, нарізані помідори і сирну суміш. Запікаємо 20-30 хв.
Приємного апетиту!
Кабачки в духовці з фаршем та сиром Кабачки для схуднення Кабачки з м'ясом в духовці Кабачки з помідорами Кабачки з сиром і помідорами в духовці Кабачки з сиром у духовці Кабачки з фаршем в духовці Страви з кабачків