Запечені кабачки – це завжди справжня смакота. А якщо приготувати їх з фаршем і помідорами, та ще посипати зверху сиром і часником, блюдо просто зникнути зі столу. Воно відмінно підійде не тільки для сімейного обіду, але знайде місце і серед святкових закусок.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Кабачки – 3 шт.
  • Фарш м’ясний – 350 гр.
  • Помідори свіжі – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Сир – 150 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Зелень – за бажанням

Процес приготування:

Рецепт кабачків в духовці з фаршем, помідорами і сиром простий у приготуванні! Кабачки миємо. Розрізаємо на гуртки середньої товщини. Перекладаємо в миску і посипаємо сіллю.

Витримуємо 20 хв, щоб кабачки виділили сік і не горчили. Зливаємо сік.

Цибулю очищаємо від лушпиння і розрізаємо на маленькі шматочки і додаємо у фарш.

Фарш солимо і перчимо. Перемішуємо.

Помідори миємо й нарізаємо кільцями.

Зелень промиваємо і кришимо.

Сир тремо на крупну тертку і перемішуємо його з зеленню і часником, подрібненим через прес.

Лист промазуємо маслом.

Викладаємо рядами кабачки, на них кладемо ложку фаршу, нарізані помідори і сирну суміш. Запікаємо 20-30 хв.

Приємного апетиту!

Кабачки в духовці з фаршем та сиром Кабачки для схуднення Кабачки з м'ясом в духовці Кабачки з помідорами Кабачки з сиром і помідорами в духовці Кабачки з сиром у духовці Кабачки з фаршем в духовці Страви з кабачків