Кабачкова закуска у фритюрі прекрасно підійде до м’ясних страв, наприклад, замість картоплі. Кабачки в клярі у фритюрі можна подавати з соусом, приготованим з сметани зі свіжої подрібненої зеленню кропу.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Кабачки – 6 шт.
- Борошно пшеничне – 2 склянки
- Сухарі панірувальні – 200 гр.
- Пиво (світле) – 1 л
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Готувати кабачки в клярі у фритюрі легко! Підготуйте необхідні інгредієнти для кабачків в клярі у фритюрі.
В глибокій ємності змішайте борошно пшеничне зі світлим пивом, посоліть і додайте чорний мелений перець. Добре перемішайте.
У форму насипте трохи борошна.
Кабачки добре помийте, обсушити паперовими рушниками, обріжте кінчики. Підготовлені кабачки наріжте уздовж на кілька частин.
Обваляйте кабачки в борошні. Потім занурте в кляр.
В іншу ємність насипте панірувальні сухарі. Обваляйте кабачки в сухарях рівномірно з усіх боків.
У фритюрницю або глибоку сковороду налийте велику кількість рослинного масла, рослинної олії повинно бути стільки, щоб воно покривало кабачки з усіх боків.
Добре нагрійте і помістіть кабачки. Обсмажте близько 5-7 хвилин до золотистої скоринки.
Готові кабачки викладіть на паперові рушники, щоб скло зайве масло. Потім перекладіть їх на блюдо і подавайте з соусом із сметани, зелень кропу і подрібненого часнику.
Приємного апетиту!
Закуска з кабачків на святковий стіл Кабачки в клярі на сковороді Кабачки на кожен день Кабачки на сковороді швидко і смачно Страви з кабачків на сковороді