Кабачкова закуска у фритюрі прекрасно підійде до м’ясних страв, наприклад, замість картоплі. Кабачки в клярі у фритюрі можна подавати з соусом, приготованим з сметани зі свіжої подрібненої зеленню кропу.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Кабачки – 6 шт.
  • Борошно пшеничне – 2 склянки
  • Сухарі панірувальні – 200 гр.
  • Пиво (світле) – 1 л
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Готувати кабачки в клярі у фритюрі легко! Підготуйте необхідні інгредієнти для кабачків в клярі у фритюрі.

В глибокій ємності змішайте борошно пшеничне зі світлим пивом, посоліть і додайте чорний мелений перець. Добре перемішайте.

У форму насипте трохи борошна.

Кабачки добре помийте, обсушити паперовими рушниками, обріжте кінчики. Підготовлені кабачки наріжте уздовж на кілька частин.

Обваляйте кабачки в борошні. Потім занурте в кляр.

В іншу ємність насипте панірувальні сухарі. Обваляйте кабачки в сухарях рівномірно з усіх боків.

У фритюрницю або глибоку сковороду налийте велику кількість рослинного масла, рослинної олії повинно бути стільки, щоб воно покривало кабачки з усіх боків.

Добре нагрійте і помістіть кабачки. Обсмажте близько 5-7 хвилин до золотистої скоринки.

Готові кабачки викладіть на паперові рушники, щоб скло зайве масло. Потім перекладіть їх на блюдо і подавайте з соусом із сметани, зелень кропу і подрібненого часнику.

Приємного апетиту!

Закуска з кабачків на святковий стіл Кабачки в клярі на сковороді Кабачки на кожен день Кабачки на сковороді швидко і смачно Страви з кабачків на сковороді