Кабачки з домашнім фаршем, обсмажені в паніровці з сухарів, виходять ніжними, повними соку, ароматними. Кладіть у них більше приправ і зелені, адже ці соковиті овочі прекрасно вберуть їх запахи.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Кабачки – 1 шт.
  • Фарш м’ясний – 260 гр.
  • Цибуля зелена – 2 пера
  • Кріп – 2 гілки
  • Петрушка – 2 гілки
  • Приправа (на вибір) – 1 ч. л.
  • Сухарі панірувальні – 100 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Яйце – 2 шт.
  • картопляний Крохмаль – 3 ст. л.

Процес приготування:

Готувати кабачки з м’ясом в клярі легко! Молоді кабачки вимити. Порізати шайбами висотою 2-3 див. Вирізати з середини м’якоть. Посолити, залишити на 15 хв. постояти. Сік, який виділяється в процесі, злити.

Зробити м’ясний фарш з двох видів м’яса (жирного і не дуже жирного). Зелень вимити, дрібно нашаткувати і додати до фаршу. Посолити і поперчити. М’ясну масу перемішати, гарненько відбити об стіл кілька разів для насичення повітрям. Шайби з кабачка присипати зовні і всередині крохмалем. Заповнити порожнечі всередині фаршем.

В одній мисці збовтати яйця, в іншій змішати панірувальні сухарі з ароматною сумішшю трав. Вмочити начинені кільця кабачка в яйця, потім в панірувальні сухарі. Обсмажувати на середньому вогні до золотистої рум’яної скоринки з двох сторін в рослинному маслі.

Подавати кабачкові шайби з жирною сметаною або соусом з натурального йогурту, змішаного з подрібненим зубчиком часнику.

Приємного апетиту!

Кабачки в клярі на сковороді Кабачки з м'ясом на сковороді Кабачки з фаршем на сковороді Кабачки на кожен день Смажені кабачки Страви з кабачків