Кабачки з домашнім фаршем, обсмажені в паніровці з сухарів, виходять ніжними, повними соку, ароматними. Кладіть у них більше приправ і зелені, адже ці соковиті овочі прекрасно вберуть їх запахи.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Кабачки – 1 шт.
- Фарш м’ясний – 260 гр.
- Цибуля зелена – 2 пера
- Кріп – 2 гілки
- Петрушка – 2 гілки
- Приправа (на вибір) – 1 ч. л.
- Сухарі панірувальні – 100 гр.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Яйце – 2 шт.
- картопляний Крохмаль – 3 ст. л.
Процес приготування:
Готувати кабачки з м’ясом в клярі легко! Молоді кабачки вимити. Порізати шайбами висотою 2-3 див. Вирізати з середини м’якоть. Посолити, залишити на 15 хв. постояти. Сік, який виділяється в процесі, злити.
Зробити м’ясний фарш з двох видів м’яса (жирного і не дуже жирного). Зелень вимити, дрібно нашаткувати і додати до фаршу. Посолити і поперчити. М’ясну масу перемішати, гарненько відбити об стіл кілька разів для насичення повітрям. Шайби з кабачка присипати зовні і всередині крохмалем. Заповнити порожнечі всередині фаршем.
В одній мисці збовтати яйця, в іншій змішати панірувальні сухарі з ароматною сумішшю трав. Вмочити начинені кільця кабачка в яйця, потім в панірувальні сухарі. Обсмажувати на середньому вогні до золотистої рум’яної скоринки з двох сторін в рослинному маслі.
Подавати кабачкові шайби з жирною сметаною або соусом з натурального йогурту, змішаного з подрібненим зубчиком часнику.
Приємного апетиту!
Кабачки в клярі на сковороді Кабачки з м'ясом на сковороді Кабачки з фаршем на сковороді Кабачки на кожен день Смажені кабачки Страви з кабачків