В якості основної страви для святкового столу можна запекти качку в фользі з яблуками і картоплею. Апетитний продукт порадує ароматом і ніжним смаком. М’ясо вийде соковитим і м’яким.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Качка домашня – 1 шт.
- Яблука – 4 шт.
- Картопля – 8 шт.
- Гарбуз – 100 гр.
- Мед – 100 гр.
- Гірчиця – 1 ст. л.
- Масло оливкова – 30 мл
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
Процес приготування:
Як приготувати качку з яблуками і картоплею у фользі в духовці? Тушку качки добре промиваємо і залишаємо її обсихати.
В глибокій тарілці змішуємо мед, гірчицю і оливкове масло. Розмішуємо.
Ароматною сумішшю обмазуємо качку за допомогою силіконової пензлика.
Далі яблука поділяємо на невеликі шматочки. З гарбузом чинимо також. Начиняємо інгредієнтами качку.
Очищаємо картоплю і ріжемо його на шматочки середнього розміру. Посипаємо продукт сіллю і спеціями, розмішуємо його.
В рукав для випікання кладемо картоплю, а на нього качку, начинену яблуками. Готуємо страву 2 години при температурі 200 градусів.
Для більшого рум’янцю можна розкрити рукав за 10-20 хвилин до готовності. Апетитне блюдо з гарніром готове до подачі!
Качка з картоплею в духовці Качка з картоплею в фользі в духовці Качка з медом в духовці Качка з яблуками у фользі в духовці Качка у фользі в духовці Качка цілком у фользі в духовці