В якості основної страви для святкового столу можна запекти качку в фользі з яблуками і картоплею. Апетитний продукт порадує ароматом і ніжним смаком. М’ясо вийде соковитим і м’яким.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Качка домашня – 1 шт.
  • Яблука – 4 шт.
  • Картопля – 8 шт.
  • Гарбуз – 100 гр.
  • Мед – 100 гр.
  • Гірчиця – 1 ст. л.
  • Масло оливкова – 30 мл
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком

Процес приготування:

Як приготувати качку з яблуками і картоплею у фользі в духовці? Тушку качки добре промиваємо і залишаємо її обсихати.

В глибокій тарілці змішуємо мед, гірчицю і оливкове масло. Розмішуємо.

Ароматною сумішшю обмазуємо качку за допомогою силіконової пензлика.

Далі яблука поділяємо на невеликі шматочки. З гарбузом чинимо також. Начиняємо інгредієнтами качку.

Очищаємо картоплю і ріжемо його на шматочки середнього розміру. Посипаємо продукт сіллю і спеціями, розмішуємо його.

В рукав для випікання кладемо картоплю, а на нього качку, начинену яблуками. Готуємо страву 2 години при температурі 200 градусів.

Для більшого рум’янцю можна розкрити рукав за 10-20 хвилин до готовності. Апетитне блюдо з гарніром готове до подачі!

Качка з картоплею в духовці Качка з картоплею в фользі в духовці Качка з медом в духовці Качка з яблуками у фользі в духовці Качка у фользі в духовці Качка цілком у фользі в духовці