Запечена качка – ідеальне рішення для великого домашнього вечері або святкового меню. Птицю можна приготувати шматочками. М’ясо вийде соковитим, м’яким і приємним пряним ароматом.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Качка домашня – 500 гр.
  • Мед – 1 ст. л.
  • Соєвий соус – 2 ст. л.
  • Часник – 2 зуб.
  • Перець чорний мелений – 1 щіпка

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування соковитою і м’якою качки шматочками в духовці? Підготуємо необхідні продукти. Вибираємо цілу невелику качку або частина великої. Промиваємо під водою.

М’ясо птиці розбираємо на невеликі шматочки.

В глибокій тарілці з’єднуємо соєвий соус, мед, мелений перець і подрібнені зубчики часнику.

Ретельно розмішуємо ароматне вміст.

Занурюємо м’ясні шматочки в маринад на 30-60 хвилин. Після продукт викладаємо на деко і готуємо при температурі 200 градусів 40 хвилин.

Ароматна, соковита качка шматочками готова. Викладайте продукт на тарілку і подавайте до столу. Приємного апетиту!

Качка в медово-соєвому соусі в духовці Качка в соєвому соусі в духовці Качка з медом в духовці Рецепти на Новий рік