Яскраве блюдо для домашнього святкового столу – рум’яна качка з яблуками. Запікайте продукт у фольгу, щоб м’ясо вийшло ніжним і соковитим. Оцініть простий рецепт приготування.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Качка домашня – 1 шт.
- Яблука – 1 кг
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
Процес приготування:
Як приготувати качку з яблуками, запечена у фользі в духовці? Качку промиваємо зсередини і зовні. Ретельно натираємо сіллю і спеціями, викладаємо у форму для випікання.
Кілограм яблук промиваємо і розрізаємо на невеликі часточки. Кісточки прибираємо.
Розміщуємо шматочки фрукта всередину підготовленої туші.
За допомогою зубочисток відкриваємо отвір, через який розміщували яблука. Щільно закриваємо продукт фольгою і кладемо його в духовку.
Випікаємо 2 години при температурі 200 градусів. За годину до готовності фольгу можна розкрити.
Готову качку поділяємо на частини і подаємо до столу разом із запеченими яблуками. Приємного апетиту!
Качка в духовці Качка з яблуками в духовці Качка з яблуками у фользі в духовці Качка цілком у духовці Рецепти на Новий рік