Любителям простої домашньої їжі пропоную приготувати надзвичайно смачну Карбонару з беконом, печерицями та вершками. Для приготування страви потрібно мінімальна кількість доступних інгредієнтів. Процес приготування не займе багато часу. Обов’язково приготуйте, і ви залишитеся в захваті.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Вершки 33% або Вершки 30% або Вершки 26% – 350 мл
- Печериці свіжі – 200 гр.
- Бекон – 300 гр.
- Сіль – за смаком
- Спагетті – 450 гр.
- Перець чорний мелений – за смаком
- Сир Пармезан – 150 гр.
Процес приготування:
Готувати карбонару з беконом, печерицями та вершками легко! Печериці добре очистіть від шкірки, наріжте тонкими скибочками.
Бекон наріжте тонкою соломкою. Сковороду добре розігрійте на вогні. Викладіть подрібнений бекон. Постійно помішуючи, обсмажте до рум’яної скоринки, а потім викладіть нарізані печериці. Ретельно перемішайте. Готуйте на невеликому вогні до повного випаровування утворився соку.
Твердий сир натріть на дрібній тертці.
У велику каструлю налийте холодну воду, поставте на вогонь і закип’ятіть, добре посоліть, викладіть необхідну кількість спагетті. Готуйте до стану аль-денте протягом часу, зазначеного на упаковці.
У сковороду влийте необхідну кількість жирних вершків і подрібнений твердий сир. Посоліть і поперчіть. Доведіть до кипіння, постійно помішуючи. Спагетті злийте через друшляк, і викладіть в сковороду з соусом. Ретельно перемішайте і прогрійте кілька хвилин.
Апетитну Карбонару з беконом, печерицями та вершками розкладіть на порційні тарілки і подавайте на стіл.
Приємного апетиту!
Паста карбонара з беконом і вершками Паста карбонара з беконом, вершками та сиром Паста карбонара з грибами Паста карбонара класична Спагеті карбонара з вершками і беконом