Любителям простої домашньої їжі пропоную приготувати надзвичайно смачну Карбонару з беконом, печерицями та вершками. Для приготування страви потрібно мінімальна кількість доступних інгредієнтів. Процес приготування не займе багато часу. Обов’язково приготуйте, і ви залишитеся в захваті.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Вершки 33% або Вершки 30% або Вершки 26% – 350 мл
  • Печериці свіжі – 200 гр.
  • Бекон – 300 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Спагетті – 450 гр.
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Сир Пармезан – 150 гр.

Процес приготування:

Готувати карбонару з беконом, печерицями та вершками легко! Печериці добре очистіть від шкірки, наріжте тонкими скибочками.

Бекон наріжте тонкою соломкою. Сковороду добре розігрійте на вогні. Викладіть подрібнений бекон. Постійно помішуючи, обсмажте до рум’яної скоринки, а потім викладіть нарізані печериці. Ретельно перемішайте. Готуйте на невеликому вогні до повного випаровування утворився соку.

Твердий сир натріть на дрібній тертці.

У велику каструлю налийте холодну воду, поставте на вогонь і закип’ятіть, добре посоліть, викладіть необхідну кількість спагетті. Готуйте до стану аль-денте протягом часу, зазначеного на упаковці.

У сковороду влийте необхідну кількість жирних вершків і подрібнений твердий сир. Посоліть і поперчіть. Доведіть до кипіння, постійно помішуючи. Спагетті злийте через друшляк, і викладіть в сковороду з соусом. Ретельно перемішайте і прогрійте кілька хвилин.

Апетитну Карбонару з беконом, печерицями та вершками розкладіть на порційні тарілки і подавайте на стіл.

Приємного апетиту!

Паста карбонара з беконом і вершками Паста карбонара з беконом, вершками та сиром Паста карбонара з грибами Паста карбонара класична Спагеті карбонара з вершками і беконом