Хочу поділитися ще одним рецептом неймовірно смачної та простої у приготуванні Карбонара з куркою і молоком. Апетитна паста чудово буде виглядати на вашому сімейному обіді. Яскраве ситне блюдо підніме вам настрій на весь день.
Інгредієнти: на 3 порції.
- Молоко коров’яче – 150 мл
- Куряче філе – 400 гр.
- Сіль – за смаком
- Фетучіні – 250 гр.
- Масло оливкове – 2 ст. л.
- Перець чорний мелений – за смаком
- Сир Пармезан – 100 гр.
- Прованські трави – за смаком
- Зелень – для прикраси
Процес приготування:
Як почати готувати карбонару з куркою і молоком? Підготуйте необхідні інгредієнти для приготування ситної Карбонара.
Твердий сир натріть на дрібній тертці.
Куряче філе промийте, просушіть паперовими рушниками, додайте сіль, чорний мелений перець, прованські трави. Ретельно перемішайте, а потім втріть спеції у філе.
Сковороду добре розігрійте на вогні, налийте невелику кількість оливкової олії, викладіть підготовлене куряче філе, обсмажте до рум’яної рівномірної скоринки з двох сторін на сильному вогні.
Обсмажене куряче філе зніміть зі сковороди. У сковороду влийте необхідну кількість молока. Доведіть до кипіння.
Потім додайте подрібнений сир. Доведіть соус до загусання.
У каструлю налийте холодну воду, поставте на вогонь і доведіть до кипіння, посоліть, викладіть необхідну кількість феттучині.
Готуйте до стану аль-денте протягом часу, зазначеного на упаковці, злити через друшляк.
Обсмажене куряче філе наріжте на шматочки однакового розміру.
Потім викладіть його в соус і ретельно перемішайте, доведіть до кипіння.
На тарілки для подачі викладіть феттучині, а зверху розподіліть соус. Карбонару з куркою і молоком прикрасьте свіжою зеленню і подавайте на стіл.
Приємного апетиту!
Паста карбонара Паста карбонара без вершків Паста карбонара з куркою