Сьогодні хочу поділитися рецептом апетитною пасти Карбонара, приготовленої з беконом і молоком. Гаряче блюдо відмінно підійде в якості основного на святковий стіл або на сімейне застілля. Приготуйте пасту, і ваші близькі отримають незабутнє задоволення.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Молоко коров’яче – 250 мл
  • Бекон – 200 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Спагетті – 400 гр.
  • Яєчний жовток – 4 шт.
  • Часник – 2 зуб.
  • Масло оливкове – для смаження
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Приправа Італійські трави – за смаком
  • Сир Пармезан – 150 гр.

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування пасти карбонара з беконом і молоком? Підготуйте молоко, бекон і курячі жовтки. Молоко краще всього використовувати підвищеної жирності.

Твердий сир натріть на дрібній тертці. Сир можна використовувати будь-якої жирності, бажано використовувати сир «Пармезан».

В глибоку каструлю налийте холодну воду, поставте на вогонь і доведіть до кипіння, добре посоліть, викладіть необхідну кількість спагетті.

Готуйте до стану аль-денте протягом часу, зазначеного на упаковці. Замість спагеті можна використовувати макаронні вироби будь-якого виду.

Відварені спагетті злийте через друшляк або сито.

Бекон наріжте скибочками.

розігрійте Сковороду, налийте трохи оливкової олії, викладіть подрібнений бекон і трохи обсмажте.

Часник очистіть і пропустіть через прес.

Молоко збийте з курячими жовтками і поступово введіть в соус.

Додайте сіль, чорний мелений перець, італійські трави за смаком.

Доведіть соус до густоти.

Спагетті розкладіть по порційних тарілках, зверху полийте приготованим соусом і присипте подрібненим сиром. Апетитну пасту Карбонара з беконом молоком і подавайте на стіл.

Приємного апетиту!

Паста карбонара Паста карбонара без вершків Паста карбонара з беконом Паста карбонара класична