Сьогодні хочу поділитися рецептом апетитною пасти Карбонара, приготовленої з беконом і молоком. Гаряче блюдо відмінно підійде в якості основного на святковий стіл або на сімейне застілля. Приготуйте пасту, і ваші близькі отримають незабутнє задоволення.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Молоко коров’яче – 250 мл
- Бекон – 200 гр.
- Сіль – за смаком
- Спагетті – 400 гр.
- Яєчний жовток – 4 шт.
- Часник – 2 зуб.
- Масло оливкове – для смаження
- Перець чорний мелений – за смаком
- Приправа Італійські трави – за смаком
- Сир Пармезан – 150 гр.
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування пасти карбонара з беконом і молоком? Підготуйте молоко, бекон і курячі жовтки. Молоко краще всього використовувати підвищеної жирності.
Твердий сир натріть на дрібній тертці. Сир можна використовувати будь-якої жирності, бажано використовувати сир «Пармезан».
В глибоку каструлю налийте холодну воду, поставте на вогонь і доведіть до кипіння, добре посоліть, викладіть необхідну кількість спагетті.
Готуйте до стану аль-денте протягом часу, зазначеного на упаковці. Замість спагеті можна використовувати макаронні вироби будь-якого виду.
Відварені спагетті злийте через друшляк або сито.
Бекон наріжте скибочками.
розігрійте Сковороду, налийте трохи оливкової олії, викладіть подрібнений бекон і трохи обсмажте.
Часник очистіть і пропустіть через прес.
Молоко збийте з курячими жовтками і поступово введіть в соус.
Додайте сіль, чорний мелений перець, італійські трави за смаком.
Доведіть соус до густоти.
Спагетті розкладіть по порційних тарілках, зверху полийте приготованим соусом і присипте подрібненим сиром. Апетитну пасту Карбонара з беконом молоком і подавайте на стіл.
Приємного апетиту!
Паста карбонара Паста карбонара без вершків Паста карбонара з беконом Паста карбонара класична