Карбонара з беконом, вершками і грибами буде цікава в приготуванні для всіх любителів італійської кухні . Ситне основне блюдо припаде до смаку абсолютно всім.


Інгредієнти: на 3 порції.

  • Вершки 15% – 250 мл
  • Печериці свіжі – 200 гр.
  • Бекон – 100 гр.
  • Соєвий соус – за смаком
  • Макарони – 200 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Біле сухе вино – 50 гр.
  • Масло оливкове – 2 ст. л.
  • Сир Пармезан – 100 гр.
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Почнемо готувати карбонару з беконом, вершками і грибами. Насамперед підготуйте необхідні інгредієнти. Печериці очистити від шкірки, наріжте тонкими скибочками. Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння і промийте.

Бекон наріжте тонкими скибочками. Бекон можна використовувати будь – сирої, сирокопчений або копчено-варений.

Сковороду з товстим дном добре розігрійте на середньому вогні. Налийте невелику кількість оливкової олії.

Викладіть подрібнений бекон.

Постійно помішуючи, обсмажте до рум’яної скоринки і зніміть з вогню.

Очищений ріпчасту цибулю дрібно наріжте.

Після чого викладіть на сковороду, в якій обсмажували бекон, налийте ще трохи оливкової олії.

Обсмажте до розм’якшення, а потім викладіть нарізані тонкими скибочками шампіньйони.

Ретельно перемішайте.

Готуйте на повільному вогні до повного випаровування утворився соку.

Влийте соєвий соус і додати обсмажений бекон.

Влийте необхідну кількість вершків і біле вино.

Готуйте до загустіння, постійно помішуючи.

У каструлю налийте велику кількість холодної води, поставте на вогонь і закип’ятіть, добре посоліть, викладіть необхідну кількість тальятелле. Готуйте до стану аль-денте протягом часу, зазначеного на упаковці макаронних виробів. Після чого тальятелле злийте через друшляк або сито.

Готові тальятелле викладіть на тарілки.

Зверху викладіть приготований соус.

Рівномірно розподіліть його.

Сир «Пармезан» натріть на дрібній тертці. Замість «Пармезану» можна використовувати будь-сир твердого сорту.

Рівномірно розподіліть сир за соусу.

Апетитну Карбонару з беконом, вершками і грибами подавайте на стіл.

Приємного апетиту!

Паста карбонара Паста карбонара з беконом Паста карбонара з беконом, вершками та сиром Паста карбонара з грибами та вершками Паста карбонара класична Паста карбонара у вершковому соусі