Хочу поділитися ще одним рецептом неймовірно смачної та простої у приготуванні Карбонара з куркою і молоком. Апетитна паста чудово буде виглядати на вашому сімейному обіді. Яскраве ситне блюдо підніме вам настрій на весь день.


Інгредієнти: на 3 порції.

  • Молоко коров’яче – 150 мл
  • Куряче філе – 400 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Фетучіні – 250 гр.
  • Масло оливкове – 2 ст. л.
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Сир Пармезан – 100 гр.
  • Прованські трави – за смаком
  • Зелень – для прикраси

Процес приготування:

Як почати готувати карбонару з куркою і молоком? Підготуйте необхідні інгредієнти для приготування ситної Карбонара.

Твердий сир натріть на дрібній тертці.

Куряче філе промийте, просушіть паперовими рушниками, додайте сіль, чорний мелений перець, прованські трави. Ретельно перемішайте, а потім втріть спеції у філе.

Сковороду добре розігрійте на вогні, налийте невелику кількість оливкової олії, викладіть підготовлене куряче філе, обсмажте до рум’яної рівномірної скоринки з двох сторін на сильному вогні.

Обсмажене куряче філе зніміть зі сковороди. У сковороду влийте необхідну кількість молока. Доведіть до кипіння.

Потім додайте подрібнений сир. Доведіть соус до загусання.

У каструлю налийте холодну воду, поставте на вогонь і доведіть до кипіння, посоліть, викладіть необхідну кількість феттучині.

Готуйте до стану аль-денте протягом часу, зазначеного на упаковці, злити через друшляк.

Обсмажене куряче філе наріжте на шматочки однакового розміру.

Потім викладіть його в соус і ретельно перемішайте, доведіть до кипіння.

На тарілки для подачі викладіть феттучині, а зверху розподіліть соус. Карбонару з куркою і молоком прикрасьте свіжою зеленню і подавайте на стіл.

Приємного апетиту!

Паста карбонара Паста карбонара без вершків Паста карбонара з куркою