Печена на вугіллі картопля з шматочком сала і цибулі, дбайливо загорнутий у фольгу, нагадує про дитячі походах на природу. Блюдо просте і дуже смачне.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Картопля – 8 шт.
- Цибуля ріпчаста – 2 головки
- Сіль – 0.33 ч. л.
- Перець чорний мелений – 0.33 ч. л.
Процес приготування:
Готувати картоплю по-селянськи на мангалі легко! Картопля вибирайте однакового розміру. Ретельно вимийте його з допомогою щітки.
Сало наріжте тонкими скибками.
З лука зніміть піну і розріжте навпіл. Наріжте його тонкими півкільцями.
Картоплю розділіть навпіл, присипте сіллю і перцем.
Викладіть на половину картоплі шматок сала і половину кружка лука.
Кожен шматок картоплі з салом і цибулею загорніть у фольгу.
Покладіть сформовані кульки у вугілля. Можна в той же час смажити шашлик на шампурах. Картопля, як правило, готується трохи довше, ніж шашлик, приблизно 20-25 хвилин.
Розгорніть фольгу і пригощайтеся.
Приємного апетиту!
Картопля Картопля на мангалі Картопля на шампурах на мангалі Овочі гриль на мангалі