Печена на вугіллі картопля з шматочком сала і цибулі, дбайливо загорнутий у фольгу, нагадує про дитячі походах на природу. Блюдо просте і дуже смачне.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Картопля – 8 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 2 головки
  • Сіль – 0.33 ч. л.
  • Перець чорний мелений – 0.33 ч. л.

Процес приготування:

Готувати картоплю по-селянськи на мангалі легко! Картопля вибирайте однакового розміру. Ретельно вимийте його з допомогою щітки.

Сало наріжте тонкими скибками.

З лука зніміть піну і розріжте навпіл. Наріжте його тонкими півкільцями.

Картоплю розділіть навпіл, присипте сіллю і перцем.

Викладіть на половину картоплі шматок сала і половину кружка лука.

Кожен шматок картоплі з салом і цибулею загорніть у фольгу.

Покладіть сформовані кульки у вугілля. Можна в той же час смажити шашлик на шампурах. Картопля, як правило, готується трохи довше, ніж шашлик, приблизно 20-25 хвилин.

Розгорніть фольгу і пригощайтеся.

Приємного апетиту!

Картопля Картопля на мангалі Картопля на шампурах на мангалі Овочі гриль на мангалі