Хрустка смажена картопля з ніжними грибами – страва, добре знайома всім з дитинства. Щоб мати можливість насолоджуватися ним цілий рік, зібрані в грибний сезон маслюки найкраще відварити і заморозити. Заморожені маслюки не втрачають своїх смакових властивостей і будуть такими ж ароматними.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Маслюки заморожені – 450 гр.
- Картопля – 800 гр.
- Цибуля ріпчаста – 2 головки
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Масло олію – для смаження
Процес приготування:
Готувати картоплю з замороженими маслюками легко! Цибулю очистіть від лушпиння, дрібно наріжте його.
Гриби перед приготуванням повністю розморозьте і при необхідності наріжте.
Картопля очистіть і наріжте тонкими брусками.
Розігрійте сковороду, влийте соняшникову олію і обсмажте цибулю до золотистого кольору.
Далі додайте до цибулі гриби і продовжуйте смажити, поки не випарується вся рідина.
Потім додайте картоплю, перемішайте, закрийте сковороду кришкою, зменшіть вогонь і тушкуйте 10-15 хвилин. Зніміть кришку перемішайте вміст сковороди, приправте і посоліть страву за смаком і доведіть його до готовності.
Коли картопля стане м’яким, страву можна знімати з вогню. Подавайте картопля з грибами в гарячому вигляді, по своєму смаку додайте гарнір з консервованих овочів.
Приємного апетиту!
Картопля Картопля з маслюками Маслюки, смажені з цибулею Смажені маслюки Як приготувати маслюки - рецепти