Перевагою цього рецепту є те, що він навмисно розроблений ля приготування в хлібопічці. Ручним способом нічого замішувати не треба, тому що хлібопічка все це робить за вас: і тісто замішує, і смачний кекс випікає! Такий кекс виходить дуже пишним і смачним, а цукати всередині надають основну вишуканість.


Інгредієнти: на 10 порц.

  • Сухі дріжджі – 2 ч. л.
  • Борошно пшеничне – 450 гр.
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Цукор-пісок – 6 ст. л.
  • Ванільний цукор – 1 пакет
  • Масло соняшникове – 6 ст. л.
  • Яйце – 3 шт.
  • Вода – 120 мл
  • Цукати – 7 ст. л.

Процес приготування:

Готувати кекс з цукатами в хлібопічці просто! Щоб спекти кекс, в першу чергу йдуть покласти дріжджі, щоб вони не стикалися з водою. Будемо використовувати не пресовані, а сухі дріжджі. Так як їх не треба розводити у воді або молоці, а просто можна відразу висипати в чашу.

До дріжджів додаємо борошно пшеничне. Перед додаванням краще її просіяти через сито.

До сухої суміші додаємо сіль, а так само цукровий пісок.

Слідом всипаємо пакетик ваніліну.

До інгредієнтів вливаємо необхідну кількість соняшникової олії.

Розбиваємо в ємність курячі яйця.

Далі нарізаємо цукати на невеликі квадратики і додаємо в тісто.

В останню чергу вливаємо воду.

Опускаємо в нішу хлібопічки, закриваємо, вибираємо режим «Випічка». Встановіть час готування на два годину тридцять хвилин і чекаємо сигналу, оповещающего готовність. Тепер залишається дістати ємність і дати кексу трохи охолонути протягом 10 хвилин. Приємного апетиту!

Білий хліб в хлібопічці Бісквітні кекси Кекси без вершкового масла Кекси в хлібопічці Кекси з родзинками в хлібопічці Кекси з цукатами Кекси на рослинному маслі