Для приготування класичної білкової глазурі знадобиться яєчний білок, цукрова пудра, лимонна кислота і міксер. Суміш готується за пару хвилин, добре густіє і дуже красиво виглядає на поверхні готових пасок.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Яєчний білок – 1 шт.
- Цукрова пудра – 3 – 4 ст.
- Лимонна кислота – на кінчику ножа
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування класичної глазурі для паски з цукрової пудри і білка? Розбиваємо яйце, відокремлюємо білок від жовтка.
Жовток далі не використовуємо, а білок виливаємо в зручну ємність для збивання. Відразу додаємо цукрову пудру і лимонну кислоту.
Включаємо міксер і починаємо збивати на високій швидкості. Продовжуємо збивати. Виходить густа біла щільна маса.
Готову глазур наносимо на паски. Особливо вдало з такої глазурі формуються об’ємні «шапочки» на випічці.
Обов’язково даємо покриття добре підсохнути, щоб воно не змащувалися при подачі.
Смачного!