Вдала основа і доречна начинка – що ще потрібно для приготування домашньої піци? Тісто для піци, приготоване за класичним рецептом без дріжджів, виходить більш ніжним за рахунок використання молока замість води. З таким тестом піца в готовому вигляді буде неймовірно смачною!
Інгредієнти: на 13 порц.
- Яйце – 2 шт.
- Молоко коров’яче – 500 мл
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Борошно пшеничне – 650 гр.
- Сіль – 0,5 ч. л.
- Розпушувач тіста – 1 ч. л.
Процес приготування:
Щоб приготувати класичне тісто без дріжджів, в глибоку ємність влийте молоко, додайте рослинне масло і яйця.
Додаємо до решти інгредієнтів розпушувач і сіль, все ретельно перемішуємо віночком до однорідності. За бажанням замість розпушувача можна використовувати гашену оцтом соду.
Всипаємо в робочу ємність просіяне пшеничне борошно. Робіть це поступово, щоб позбавлятися від утворилися грудочок.
Ретельно перемішайте тісто ложкою. Після цього вимішуйте його руками. Тісто буде готове, коли перестане липнути до рук.
Класичне тісто для піци без дріжджів готово! Залишилася найприємніша частина – розкачайте тісто і заповніть його улюбленою начинкою.
Приємного вам апетиту!
Бездріжджове тісто для піци на молоці та яйцях Бездріжджове тісто на молоці для піци Тісто в домашніх умовах Тісто для піци Тісто для піци без дріжджів як у піцерії Тісто для піци на молоці