Лагман з яловичини і овочів за класичним рецептом виходить соковитим і наваристим. Порадуйте себе і близьких ароматним обідом, який нікого не залишить байдужим.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Яловичина – 500 гр.
  • Локшина для лагмана – 350 гр.
  • Квасоля стручкова – 200 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 2 головки
  • Помідори свіжі – 3 шт.
  • Болгарський перець солодкий – 2 шт.
  • Шпинат – 100 гр.
  • Часник – 2 зуб.
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Масло рослинне – 3 ст. л.

Процес приготування:

Приступимо до приготування класичного лагмана з яловичини з овочами. Яловичину ріжемо тонкими смужками і відправляємо в казан з олією. Обсмажуємо 20 хвилин на середньому вогні.

Підготуємо овочі. Цибулю, перець і помідори ріжемо кубиками, часник і шпинат подрібнюємо, стручкову квасолю розламуємо руками.

добре смаженій м’ясу викладаємо цибулю. Розмішуємо вміст.

Далі додаємо часник і помідори. Тушкуємо до появи соку від овочів.

Тепер додаємо болгарський перець і готуємо ще 5 хвилин.

Далі викладаємо квасоля, шпинат і заливаємо все це водою. Солимо, додаємо спеції і залишаємо на повільному вогні 40 хвилин.

Окремо відварюємо локшину, з’єднуємо її в загальній тарілці з основною частиною страви і подаємо до столу. Приємного апетиту!

Лагман Лагман в казані Лагман з яловичини Лагман з яловичини з овочами Лагман з яловичини класичний Лагман з яловичини по-узбецьки