Справжній узбецький лагман можна приготувати в мультиварці. Ви заощадите свій час, а страва вийде не менш апетитним і ароматним, ніж приготовлені будь-яким іншим способом.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Баранина – 500 гр.
  • Локшина для лагмана – 250 гр.
  • Селера – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Помідори свіжі – 3 шт.
  • Болгарський перець солодкий – 2 шт.
  • Томатна паста – 3 ст. л.
  • Часник – 2 зуб.
  • Петрушка – 1 пучок
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Масло рослинне – 3 ст. л.

Процес приготування:

Готувати лагман по-узбецьки в мультиварці просто! Шматок баранини промиваємо під водою і залишаємо обсихати. Після ріжемо м’ясо на невеликі кубики.

Чистимо від лушпиння цибулину і поділяємо її на тонкі кільця.

Болгарські перець очищаємо від насіння і серцевини, потім дрібно нарізаємо продукт.

Помідори також подрібнюємо.

Включаємо мультиварку в режим «смаження». Вливаємо в чашу масло і на нього кладемо шматочки баранини. Смажимо продукт до золотистої скоринки.

Викладаємо до м’яса цибулю, перець і помідори, а також подрібнену петрушку і селеру. Солимо, додаємо спеції, томатну пасту. Заливаємо вміст водою і включаємо режим «гасіння» на 1,5 години.

За 7 хвилин до готовності додаємо вмісту локшину і подрібнений часник.

Лагман з баранини в мультиварці готовий! Можна розкладати по тарілках і подавати до столу.

Лагман Лагман в мультиварці Лагман з баранини Лагман з баранини класичний Лагман класичний