Не наїстися їм неможливо. Салат «Обжорка» можна віднести до розряду салатів з високою калорійністю, звідси і така назва. Любителі смачно і ситно поїсти можуть відкривати свої кулінарні блокноти і сміливо записувати цей рецепт.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Яловичина – 300 гр.
- Морква – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Огірки солоні – 1 – 2 шт.
- Часник – 2 зуб.
- Масло рослинне – для смаження
- Сіль – за смаком
- Майонез – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Як почати готувати класичний салат «Обжорка» з яловичиною? М’ясо відваріть в підсоленій воді до готовності і наріжте соломкою.
З лука зніміть піну і наріжте півкільцями.
Обсмажте цибулю до золотистого кольору на рослинній олії.
Морква вимийте, очистіть і натріть на тертці.
Викладіть її на розігріту сковороду і обсмажте до готовності.
Огірки наріжте соломкою.
Зберіть всі інгредієнти в одній ємності. Додайте в салат подрібнений часник, сіль і перець за смаком, заправте майонезом і перемішайте. Салат «Обжорка» готовий до подачі до столу відразу після приготування.
Приємного апетиту!
Новости