Заварний крем відрізняється особливим ніжним смаком і текстурою, він ідеально доповнить бісквітні торти. Приготуйте ласощі в домашніх умовах по простому класичному рецепту.
Інгредієнти: на .
- Яйце – 2 шт.
- Молоко коров’яче – 2 склянки
- Цукор-пісок – 1 склянка
- Ванілін – 1 ч. л.
- Борошно пшеничне – 3 ст. л.
- Масло вершкове – 100 гр.
Процес приготування:
Як приготувати класичний заварний крем для бісквітного торта? В глибоку металевий посуд розбиваємо яйця, додаємо до них борошно, цукор звичайний і ванільний. Ретельно збиваємо до розчинення сухих продуктів.
Поступово вливаємо в яєчну суміш молоко і продовжуємо працювати віночком.
Переставляємо вміст на плиту, доводимо до кипіння і варимо на повільному вогні до придбання густоти. Щоб не допустити пригорання, масу слід постійно перемішувати.
Знімаємо крем з плити, додаємо в нього масло, добре розмішуємо і даємо охолонути під харчовою плівкою. Плівка потрібна для того, щоб якість крему не погіршився, поки він буде стояти.
Остиглий заварний крем можна використовувати в кулінарних цілях. Готово!
Заварний крем для бісквітного торта Заварний крем для торта Заварний крем з молока і борошна для торта Заварний крем з молока, яєць і цукру для торта Класичний заварний крем для бісквітного торта Крем для бісквітного торта Крем для торта з молока, борошна і яєць Крем для торта з молока, масла і цукру