Для ідеального домашнього наповнена важливо приготувати правильний заварний жодному. Спробуйте класичний рецепт на 1 літр молока. Ви отримаєте велику кількість ніжного і смачного продукту.
Інгредієнти: на .
- Молоко коров’яче – 1 л
- Яйце – 2 шт.
- Цукор-пісок – 1 склянка
- Борошно пшеничне – 100 гр.
- Масло вершкове – 200 гр.
Процес приготування:
Готувати класичний заварний крем для Наполеона на 1 літр молока легко! Виймаємо з яєць тільки жовтки.
Збиваємо їх з молоком, цукром і борошном до отримання однорідної пінистої суміші.
Збите вміст переставляємо на плиту, доводимо до кипіння, а потім варимо на повільному вогні і постійно помішуємо.
Готуємо до одержання густої маси.
Знімаємо крем з плити, додаємо до нього м’яке вершкове масло і гарненько перемішуємо. Даємо заготівлі охолонути до кімнатної температури.
Після остигання заварний крем за класичним рецептом готовий!
Можна змащувати коржі для «Наполеона».
Заварний крем для бісквітного торта Заварний крем для торта Заварний крем з маслом для торта Заварний крем з молоком для торта Наполеон Класичний заварний крем для бісквітного торта Крем для торта з молока, масла і цукру Найбільш швидкі рецепти заварного крему для торта