Для ідеального домашнього наповнена важливо приготувати правильний заварний жодному. Спробуйте класичний рецепт на 1 літр молока. Ви отримаєте велику кількість ніжного і смачного продукту.


Інгредієнти: на .

  • Молоко коров’яче – 1 л
  • Яйце – 2 шт.
  • Цукор-пісок – 1 склянка
  • Борошно пшеничне – 100 гр.
  • Масло вершкове – 200 гр.

Процес приготування:

Готувати класичний заварний крем для Наполеона на 1 літр молока легко! Виймаємо з яєць тільки жовтки.

Збиваємо їх з молоком, цукром і борошном до отримання однорідної пінистої суміші.

Збите вміст переставляємо на плиту, доводимо до кипіння, а потім варимо на повільному вогні і постійно помішуємо.

Готуємо до одержання густої маси.

Знімаємо крем з плити, додаємо до нього м’яке вершкове масло і гарненько перемішуємо. Даємо заготівлі охолонути до кімнатної температури.

Після остигання заварний крем за класичним рецептом готовий!

Можна змащувати коржі для «Наполеона».