Для ідеального домашнього наповнена важливо приготувати правильний заварний жодному. Спробуйте класичний рецепт на 1 літр молока. Ви отримаєте велику кількість ніжного і смачного продукту.
Інгредієнти: на .
- Молоко коров’яче – 1 л
- Яйце – 2 шт.
- Цукор-пісок – 1 склянка
- Борошно пшеничне – 100 гр.
- Масло вершкове – 200 гр.
Процес приготування:
Готувати класичний заварний крем для Наполеона на 1 літр молока легко! Виймаємо з яєць тільки жовтки.
Збиваємо їх з молоком, цукром і борошном до отримання однорідної пінистої суміші.
Збите вміст переставляємо на плиту, доводимо до кипіння, а потім варимо на повільному вогні і постійно помішуємо.
Готуємо до одержання густої маси.
Знімаємо крем з плити, додаємо до нього м’яке вершкове масло і гарненько перемішуємо. Даємо заготівлі охолонути до кімнатної температури.
Після остигання заварний крем за класичним рецептом готовий!
Можна змащувати коржі для «Наполеона».