Солодкий заварний крем за класичним рецептом ідеально доповнить домашній медовий торт. Вас порадує не тільки смак готового десерту, але і простий процес його приготування.


Інгредієнти: на .

  • Яйце – 2 шт.
  • Цукор-пісок – 1 склянка
  • Борошно пшеничне – 2 ст. л.
  • Молоко коров’яче – 2 склянки
  • Масло вершкове – 100 гр.

Процес приготування:

Готувати класичний заварний крем для медового торта легко! Яйця розбиваємо в глибоку миску.

Збиваємо яйця з цукром.

Просіваємо борошно через сито. Розмішуємо.

Вливаємо до яєчної суміші молоко і продовжуємо розмішувати.

Ставимо миску з вмістом на водяну баню і готуємо крем, не перестаючи перемішувати. Маса повинна загуснути, після чого можна вимикати плиту.

У гарячий крем кладемо вершкове масло і ретельно розмішуємо отримане. Даємо охолонути.

Коли заварний крем для медового торта охолоне, його можна використовувати за призначенням. Готово!

Білковий заварний крем для торта Бісквітний медовик Вершковий крем для медовика Заварний крем з молока для торта Крем для торта з молока, борошна і яєць Крем для торта з молока, масла і цукру Найбільш швидкі рецепти заварного крему для торта