Солодкий заварний крем за класичним рецептом ідеально доповнить домашній медовий торт. Вас порадує не тільки смак готового десерту, але і простий процес його приготування.
Інгредієнти: на .
- Яйце – 2 шт.
- Цукор-пісок – 1 склянка
- Борошно пшеничне – 2 ст. л.
- Молоко коров’яче – 2 склянки
- Масло вершкове – 100 гр.
Процес приготування:
Готувати класичний заварний крем для медового торта легко! Яйця розбиваємо в глибоку миску.
Збиваємо яйця з цукром.
Просіваємо борошно через сито. Розмішуємо.
Вливаємо до яєчної суміші молоко і продовжуємо розмішувати.
Ставимо миску з вмістом на водяну баню і готуємо крем, не перестаючи перемішувати. Маса повинна загуснути, після чого можна вимикати плиту.
У гарячий крем кладемо вершкове масло і ретельно розмішуємо отримане. Даємо охолонути.
Коли заварний крем для медового торта охолоне, його можна використовувати за призначенням. Готово!