Солодкий заварний крем за класичним рецептом ідеально доповнить домашній медовий торт. Вас порадує не тільки смак готового десерту, але і простий процес його приготування.


Інгредієнти: на .

  • Яйце – 2 шт.
  • Цукор-пісок – 1 склянка
  • Борошно пшеничне – 2 ст. л.
  • Молоко коров’яче – 2 склянки
  • Масло вершкове – 100 гр.

Процес приготування:

Готувати класичний заварний крем для медового торта легко! Яйця розбиваємо в глибоку миску.

Збиваємо яйця з цукром.

Просіваємо борошно через сито. Розмішуємо.

Вливаємо до яєчної суміші молоко і продовжуємо розмішувати.

Ставимо миску з вмістом на водяну баню і готуємо крем, не перестаючи перемішувати. Маса повинна загуснути, після чого можна вимикати плиту.

У гарячий крем кладемо вершкове масло і ретельно розмішуємо отримане. Даємо охолонути.

Коли заварний крем для медового торта охолоне, його можна використовувати за призначенням. Готово!