В даний час не так легко знайти компот з ревеню в продажу, хоча були часи особливої популярності цього продукту. Але, його легко можна приготувати в домашніх умовах. Такий компот і швидко готується, і корисний, і спрагу вгамує.


Інгредієнти: на 3 л.

  • Ревінь – 6 шт.
  • Цукор-пісок – 6 ст. л.
  • М’ята свіжа – за смаком
  • Лимон – 0.5 шт.
  • Вода – 2 л

Процес приготування:

Почнемо готувати компот з ревеню і м’яти. Черешки ревеню, гілку м’яти і лимон добре промийте.

Наріжте ревінь дрібними шматочками.

поставте На вогонь каструлю з водою, закип’ятити і всипте в неї ревінь і цукор. Поваріть 10 хвилин від закипання, додайте м’яту і порізаний тонкими кружальцями лимон.

Дайте компоту трохи охолонути і наливайте в стакани. Подати напій можна з льодом, але тоді слід охолодити його в холодильнику, або теплим.

Приємного апетиту!

Компот з ревеню Компоти