Домашній освіжаючий напій легко приготувати з ревеню і полуниці. Компот виходить в міру солодким і приємним.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Ревінь – 3 шт.
  • Полуниця – 200 гр.
  • Цукор-пісок – 3 ст. л.
  • М’ята свіжа – для прикраси
  • Вода – 2 – 2.5 л.

Процес приготування:

Щоб приготувати компот з ревеню і полуниці з м’ятою, для початку підготуємо всі інгредієнти. Полуницю і ревінь ретельно промиваємо під холодною водою.

Знімаємо шкірку з ревеню, потім нарізаємо його на невеликі кубики.

Кладемо інгредієнт в каструлю і заливаємо холодною водою. Доводимо до кипіння і варимо 1-2 хвилини.

Полуницю заздалегідь позбавляє від хвостиків. Ягоди додаємо в компот разом з цукром, перемішуємо і варимо ще 7-10 хвилин. Знімаємо з вогню й даємо охолонути.

Охолоджений компот розливаємо по склянках, прикрасивши листочками свіжої м’яти. Готово!

Компот з ревеню Компоти Страви з ревеню