Освіжаючий приємний напій легко приготувати на домашній кухні. В міру солодкий компот з ревеню легко замінить покупні бутильовані напої.
Інгредієнти: на 3 л.
- Ревінь – 400 гр.
- М’ята свіжа – 1 гілка
- Кориця – 1 шт.
- Цукор-пісок – 150 гр.
- Вода питна – 2.5 – 2.7 л.
Процес приготування:
Рецепт приготування компоту з ревеню на 3-х літрову банку смачний! Стебла ревеню ретельно промиваємо і очищаємо від тонкого верхнього шару плівки.
Підготовлений ремінь нарізаємо невеликими кубиками. До нього ж додаємо м’яту, паличку кориці і цукор. Заливаємо водою і кип’ятимо на плиті, після варимо ще 5-10 хвилин.
Паличку кориці дістаємо. Компот переливаємо в стерилізовану банку, закриваємо кришкою і даємо охолонути. Компот із ревеню готовий!
Компоти Ревінь на зиму Страви з ревеню