Освіжаючий приємний напій легко приготувати на домашній кухні. В міру солодкий компот з ревеню легко замінить покупні бутильовані напої.


Інгредієнти: на 3 л.

  • Ревінь – 400 гр.
  • М’ята свіжа – 1 гілка
  • Кориця – 1 шт.
  • Цукор-пісок – 150 гр.
  • Вода питна – 2.5 – 2.7 л.

Процес приготування:

Рецепт приготування компоту з ревеню на 3-х літрову банку смачний! Стебла ревеню ретельно промиваємо і очищаємо від тонкого верхнього шару плівки.

Підготовлений ремінь нарізаємо невеликими кубиками. До нього ж додаємо м’яту, паличку кориці і цукор. Заливаємо водою і кип’ятимо на плиті, після варимо ще 5-10 хвилин.

Паличку кориці дістаємо. Компот переливаємо в стерилізовану банку, закриваємо кришкою і даємо охолонути. Компот із ревеню готовий!

Компоти Ревінь на зиму Страви з ревеню