Зварити легко і просто густий конфітюр з червоної смородини допоможе хлібопічка. Вам не доведеться годинами стояти і заважати ягідний сироп, щоб він не пригорів до стінок каструлі.


Інгредієнти: на 0.8 л.

  • Смородина червона – 900 гр.
  • Цукор-пісок – 600 гр.

Процес приготування:

Готувати конфітюр з червоної смородини легко! Встановити в ємність хлібопічки лопатку. Червону смородину перебрати, зняти з гілочок, всипати в відерце пристрою.

Туди ж відправити весь цукровий пісок.

Ємність встановити в хлібопічку і налаштувати програму «Джем». Виставити час 1 година 20 хв. Дочекатися закінчення роботи програми.

Можна перевірити ступінь уваренности конфітюру, капнувши його на холодну тарілку: крапля не повинна розтікатися. Банки простерилізувати заздалегідь. Розлити гарячий продукт за скляним банкам і закрити кришками. Остудити до кімнатної температури і віднести на зберігання в льох або підвал.

Приємного апетиту!

Червона смородина на зиму