Конвертики з лаваша, начинені ковбасою, сиром і помідорами, простий і швидкий варіант апетитного перекусу. Хрустку закуску можна подавати до сніданку. Почніть день ситно!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Лаваш – 2 шт.
- Варена ковбаса – 150 гр.
- Сир Пармезан – 150 гр.
- Помідори свіжі – 2 шт.
- Майонез – 2 ст. л.
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Як приготувати конвертики з лаваша з ковбасою, помідорами і сиром на сковороді? Тонкий лаваш поділяємо на рівні шматочки. Зменшуємо боку, приблизно, до 15-20 див.
Приступаємо до підготовки начинки. Ковбасу натираємо на крупній тертці або дрібно нарізаємо.
Твердий сир пропускаємо на крупну тертку.
Рівномірно викладаємо ковбасу і сир на лаваш.
Тонкими скибочками нарізаємо помідори. Пару шматочків кладемо до начинки. Поливаємо невеликою кількістю майонезу.
Висипаємо ще трохи сиру.
Звертаємо лаваш в форму конверта. Краї необхідно підвернути всередину.
Так починаємо кожен шматочок лаваша.
Нагріваємо сковороду з рослинним маслом. Викладаємо конвертики.
Обсмажуємо кожен з обох боків на середньому вогні. На кожну сторону досить – 2-3 хвилини.
Хрусткі рум’яні конвертики з начинкою подаємо до столу гарячими. Приємного апетиту!
Закуски з лаваша Конвертики з лаваша Лаваш з начинкою Рулет з лаваша Рулет з лаваша з різними начинками