Апетитні хрусткі пиріжки виходять з лаваша на сковороді. Ситна начинка з ковбаси і сиру сподобається вашим домашнім. Закуска швидка в приготуванні і підходить для сімейних сніданків.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Лаваш – 3 аркуша
  • Варена ковбаса – 300 гр.
  • Сир плавлений – 150 гр.
  • Масло – для смаження

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування пиріжків з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді? Спершу нарізаємо ковбасу невеликими шматочками.

Листи лаваша поділяємо на невеликі прямокутники або квадрати.

Змішуємо ковбасу з плавленим сиром і викладаємо невелику кількість центр порізаних шматочків лаваша.

Звертаємо лаваш, акуратно підігнувши вільні краї.

Нагріваємо сковороду з вершковим маслом. Викладаємо пиріжки і обсмажуємо їх з кожного боку до рум’янцю. Важливо не перетримати, так як лаваш може швидко підгоріти.

Пиріжки з лаваша з сиром і ковбасою подаємо до столу гарячими. Якщо після смаження на них залишилося багато масла, можна видалити зайве за допомогою паперових серветок. Приємного апетиту!

Закуски з лаваша Лаваш з начинкою Пиріжки з лаваша на сковороді Рулет з лаваша Рулет з лаваша з різними начинками