Апетитні хрусткі пиріжки виходять з лаваша на сковороді. Ситна начинка з ковбаси і сиру сподобається вашим домашнім. Закуска швидка в приготуванні і підходить для сімейних сніданків.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Лаваш – 3 аркуша
- Варена ковбаса – 300 гр.
- Сир плавлений – 150 гр.
- Масло – для смаження
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування пиріжків з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді? Спершу нарізаємо ковбасу невеликими шматочками.
Листи лаваша поділяємо на невеликі прямокутники або квадрати.
Змішуємо ковбасу з плавленим сиром і викладаємо невелику кількість центр порізаних шматочків лаваша.
Звертаємо лаваш, акуратно підігнувши вільні краї.
Нагріваємо сковороду з вершковим маслом. Викладаємо пиріжки і обсмажуємо їх з кожного боку до рум’янцю. Важливо не перетримати, так як лаваш може швидко підгоріти.
Пиріжки з лаваша з сиром і ковбасою подаємо до столу гарячими. Якщо після смаження на них залишилося багато масла, можна видалити зайве за допомогою паперових серветок. Приємного апетиту!
Закуски з лаваша Лаваш з начинкою Пиріжки з лаваша на сковороді Рулет з лаваша Рулет з лаваша з різними начинками