Конвертики з лаваша, начинені ковбасою, сиром і помідорами, простий і швидкий варіант апетитного перекусу. Хрустку закуску можна подавати до сніданку. Почніть день ситно!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Лаваш – 2 шт.
  • Варена ковбаса – 150 гр.
  • Сир Пармезан – 150 гр.
  • Помідори свіжі – 2 шт.
  • Майонез – 2 ст. л.
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Як приготувати конвертики з лаваша з ковбасою, помідорами і сиром на сковороді? Тонкий лаваш поділяємо на рівні шматочки. Зменшуємо боку, приблизно, до 15-20 див.

Приступаємо до підготовки начинки. Ковбасу натираємо на крупній тертці або дрібно нарізаємо.

Твердий сир пропускаємо на крупну тертку.

Рівномірно викладаємо ковбасу і сир на лаваш.

Тонкими скибочками нарізаємо помідори. Пару шматочків кладемо до начинки. Поливаємо невеликою кількістю майонезу.

Висипаємо ще трохи сиру.

Звертаємо лаваш в форму конверта. Краї необхідно підвернути всередину.

Так починаємо кожен шматочок лаваша.

Нагріваємо сковороду з рослинним маслом. Викладаємо конвертики.

Обсмажуємо кожен з обох боків на середньому вогні. На кожну сторону досить – 2-3 хвилини.

Хрусткі рум’яні конвертики з начинкою подаємо до столу гарячими. Приємного апетиту!

Закуски з лаваша Конвертики з лаваша Лаваш з начинкою Рулет з лаваша Рулет з лаваша з різними начинками