з лаваша з плавленим сиром у вас швидко вийде і смачна закуска до приходу гостей і сніданок для сім’ї. Своїм ніжним і приємним смаком страва подобається всім. Якісний плавлений сир загорнемо в конвертики з тонкого вірменського лавашу і обсмажимо їх в олії.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Лаваш – 1 шт.
  • Сир плавлений – 1 шт.
  • Яйце – 1 шт.
  • Кріп – 1 пучок
  • Часник – 2 зуб.
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Спочатку підготуйте всі продукти для приготування конвертиків з лаваша з плавленим сиром. Зубки часнику очистіть від лушпиння. Кріп промийте і дрібно наріжте.

Лист лаваша розрізати на великі квадратні шматочки розміром приблизно 10х10 див.

Сирок нарізати на брусочки.

Часник подрібніть на часничниці.

На квадрат лаваша покладіть шматочок плавленого сиру і додайте нарізаний кріп і подрібнений часник.

В невелику миску розбийте яйце і виделкою його добре збийте. Лаваш з начинкою загорніть у вигляді красивого конвертика. Розігрійте в сковороді олію. Конвертики з начинкою умочіть у збитому яйці і покладіть на розігріту сковорідку. Обсмажте їх по 2-3 хвилини на кожній стороні і до золотистого кольору.

Обсмажені конвертики перекладіть в порційні тарілки, декорують зеленню і подайте до столу гарячими.

Приємного апетиту!

Конвертики з лаваша Лаваш з начинкою Рулет з лаваша Рулет з лаваша з різними начинками