Повітряні і хрусткі конвертики з начинкою – смачна випічка, яку легко можна приготувати вдома, особливо якщо у вас в морозилці запасено готове листкове тісто. Для начинки будемо використовувати сир і шинку.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Листкове тісто дріжджове або Листкове тісто бездріжджове – 500 гр.
- Шинка – 100 гр.
- Сир Пармезан – 100 гр.
- Яйце – 1 шт.
Процес приготування:
Готувати конвертики з листкового тіста з сиром і шинкою в духовці легко! Тісто розморозьте при кімнатній температурі.
Шинку наріжте тонкими пластинками.
Сир натріть на крупній тертці.
Листкове тісто розкладіть на рівній поверхні і розріжте на рівні квадрати.
Окремо збийте куряче яйце.
Кожен квадрат тіста змастіть вбитих яйцем, на середину покладіть шинку і сир, скріпіть протилежні краї тіста між собою.
Заготовки викладіть на деко, застелене пергаментом. Зверху змастіть конвертики збитим яйцем.
Запікайте конверти в духовці при 200 градусах 25-30 хвилин.
Готову випічку трохи остудіть і потім подавайте на стіл.
Приємного апетиту!
Новости