Від випічки з листкового тіста неможливо відірватися. Особливо якщо зробити її з начинкою з сиру і сиру. Чудовий вершковий смак прекрасно поєднується з хрустким тестом.
Інгредієнти: на 10 порц.
- Листкове тісто дріжджове або Листкове тісто бездріжджове – 400 гр.
- Сир – 200 гр.
- Сир Пармезан – 100 гр.
- Зелень – за смаком
- Сіль – за смаком
- Яєчний жовток – 1 шт.
- Кунжут для посипання
Процес приготування:
Почнемо готувати конвертики з листкового тіста з сиром і сиром. Сир натріть на крупній тертці.
Зелень помийте, просушит і дрібно порубаєте ножем.
Додайте зелень і сир в миску до сиру, перемішайте начинку.
Тісто розморозьте, викладіть на обробну дошку і розріжте на квадрати однакової величини.
У середину кожного квадрата покладіть начинку.
Складіть тісто навпіл і скріпіть його краю виделкою.
Деко застеліть пергаментним папером.
Заготовки викладіть на деко, змастіть їх збитим білком і посипте кунжутом.
Запікайте конвертики в духовці при 180 градусах 30-40 хвилин. Потім зніміть випічку з дека, остудіть і подавайте на стіл.
Приємного апетиту!
Новости