Від випічки з листкового тіста неможливо відірватися. Особливо якщо зробити її з начинкою з сиру і сиру. Чудовий вершковий смак прекрасно поєднується з хрустким тестом.


Інгредієнти: на 10 порц.

  • Листкове тісто дріжджове або Листкове тісто бездріжджове – 400 гр.
  • Сир – 200 гр.
  • Сир Пармезан – 100 гр.
  • Зелень – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Яєчний жовток – 1 шт.
  • Кунжут для посипання

Процес приготування:

Почнемо готувати конвертики з листкового тіста з сиром і сиром. Сир натріть на крупній тертці.

Зелень помийте, просушит і дрібно порубаєте ножем.

Додайте зелень і сир в миску до сиру, перемішайте начинку.

Тісто розморозьте, викладіть на обробну дошку і розріжте на квадрати однакової величини.

У середину кожного квадрата покладіть начинку.

Складіть тісто навпіл і скріпіть його краю виделкою.

Деко застеліть пергаментним папером.

Заготовки викладіть на деко, змастіть їх збитим білком і посипте кунжутом.

Запікайте конвертики в духовці при 180 градусах 30-40 хвилин. Потім зніміть випічку з дека, остудіть і подавайте на стіл.

Приємного апетиту!

Новости