Дуже швидкий спосіб приготувати знаменитий торт Наполеон. Вам не доведеться возитися з духовкою, коржі відмінно пропікаються на сковороді.


Інгредієнти: на 12 порц.

  • Борошно пшеничне – 500 гр.
  • Молоко коров’яче – 190 мл
  • Масло вершкове – 100 гр.
  • Цукор-пісок – 100 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Масло рослинне – 1 ст. л.
  • Сода харчова – 0,5 ч. л.
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Приступимо до приготування коржів для торта Наполеон на сковороді. У мисці збийте яйце з цукром.

Потім додайте розм’якшене вершкове масло, збийте масу міксером до однорідного стану.

Далі невеликим порціями влийте молоко і додайте просіяне борошно. Продовжуйте збивати на середніх оборотах міксера.

Коли тісто стане досить густим, переходите до замісу руками. Тісто буде м’яким, еластичним і не липким. Розділіть тісто на 12 рівних частин.

Кожен клубок розкачати в круглий корж і обсмажте на сухій сковороді з двох сторін. Поки корж ще не охолов, обріжте його краю, щоб вийшов рівний круг. Подрібнені обрізки від коржів можна використовувати для посипання торта.

Смачного!

Торти