Дуже швидкий спосіб приготувати знаменитий торт Наполеон. Вам не доведеться возитися з духовкою, коржі відмінно пропікаються на сковороді.
Інгредієнти: на 12 порц.
- Борошно пшеничне – 500 гр.
- Молоко коров’яче – 190 мл
- Масло вершкове – 100 гр.
- Цукор-пісок – 100 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Масло рослинне – 1 ст. л.
- Сода харчова – 0,5 ч. л.
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Приступимо до приготування коржів для торта Наполеон на сковороді. У мисці збийте яйце з цукром.
Потім додайте розм’якшене вершкове масло, збийте масу міксером до однорідного стану.
Далі невеликим порціями влийте молоко і додайте просіяне борошно. Продовжуйте збивати на середніх оборотах міксера.
Коли тісто стане досить густим, переходите до замісу руками. Тісто буде м’яким, еластичним і не липким. Розділіть тісто на 12 рівних частин.
Кожен клубок розкачати в круглий корж і обсмажте на сухій сковороді з двох сторін. Поки корж ще не охолов, обріжте його краю, щоб вийшов рівний круг. Подрібнені обрізки від коржів можна використовувати для посипання торта.
Смачного!