Коли ми готуємо коржі на сковороді, вони вбирають в себе велику кількість масла, що знижує їх корисні властивості. Тому пропонуємо вам приготувати смачні коржики з кабачків в духовці.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Яйце – 2 шт.
- Кабачки – 2 шт.
- Борошно – 4 ст. л.
- Часник – 1 – 3 зуб.
- Петрушка – 1 пучок
- Лимонна цедра – 1 ч. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Сметана – за смаком
- Кріп – за смаком
Процес приготування:
Рецепт коржі з кабачків в духовці простий у приготуванні! Кабачки, помийте і натріть на крупній тертці, трохи посоліть, перемішайте і залиште на 10 хвилин. За цей час кабачки виділять сік, який потрібно буде віджати.
Зелень помийте і порубаєте ножем. Часник очистіть від лушпиння і пропустіть через прес.
Додати до кабачків зелень, часник, цедру лимона, яйця, спеції і борошно.
Деко застелити пекарської папером, столовою ложкою сформуйте коржі з отриманого тесту.
Духовку розігрійте до 180 градусів, поставте деко з коржиками. Запікайте коржі 15 хвилин, потім дістаньте деко, переверніть коржі на іншу сторону і готуйте ще 10 хвилин. Подавати їх можна зі сметаною або іншим соусом на ваш розсуд.
Приємного апетиту!
Оладки з кабачків Оладки з кабачків в духовці Оладки з кабачків з зеленню Оладки з кабачків класичні Оладки з кабачків на сметані