Коли ми готуємо коржі на сковороді, вони вбирають в себе велику кількість масла, що знижує їх корисні властивості. Тому пропонуємо вам приготувати смачні коржики з кабачків в духовці.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Яйце – 2 шт.
  • Кабачки – 2 шт.
  • Борошно – 4 ст. л.
  • Часник – 1 – 3 зуб.
  • Петрушка – 1 пучок
  • Лимонна цедра – 1 ч. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Сметана – за смаком
  • Кріп – за смаком

Процес приготування:

Рецепт коржі з кабачків в духовці простий у приготуванні! Кабачки, помийте і натріть на крупній тертці, трохи посоліть, перемішайте і залиште на 10 хвилин. За цей час кабачки виділять сік, який потрібно буде віджати.

Зелень помийте і порубаєте ножем. Часник очистіть від лушпиння і пропустіть через прес.

Додати до кабачків зелень, часник, цедру лимона, яйця, спеції і борошно.

Деко застелити пекарської папером, столовою ложкою сформуйте коржі з отриманого тесту.

Духовку розігрійте до 180 градусів, поставте деко з коржиками. Запікайте коржі 15 хвилин, потім дістаньте деко, переверніть коржі на іншу сторону і готуйте ще 10 хвилин. Подавати їх можна зі сметаною або іншим соусом на ваш розсуд.

Приємного апетиту!

Оладки з кабачків Оладки з кабачків в духовці Оладки з кабачків з зеленню Оладки з кабачків класичні Оладки з кабачків на сметані