Коржі з кабачків з фаршем настільки смачне блюдо, що розлітається зі столу не встигаючи охолонути. Воно абсолютно самодостатнє, до нього можна додати хіба що сметану і зелень. Фарш можна брати будь-який на ваш смак.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Кабачки – 600 гр.
- Фарш м’ясний – 400 гр.
- Часник – 1 – 3 зуб.
- Борошно – 50 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Масло олію – 50 мл
- Петрушка – 5 – 7 гілок
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Кабачок помийте, розріжте на кілька частин. Часник очистіть, зелень помийте. Складіть зубчики кабачки, зелень і часник в блендер і подрібніть ці інгредієнти.
Додайте яйце, борошно, сіль, спеції і фарш і ще раз прокрутити всі інгредієнти в блендері до однорідної маси.
Розігрійте сковороду і смажте на ній коржі з двох сторін на середньому вогні, м’ясо повністю повинна приготуватися. Якщо сумніваєтеся, що смаження було достатньо, складіть коржі в сковороду і протушкувати кілька хвилин під закритою кришкою.
Гарячі коржі подавайте на стіл зі свіжою зеленню, овочами або сметаною.
Приємного апетиту!
Кабачки з м'ясом Кабачки з фаршем на сковороді Коржі з кабачків на сковороді Найбільш смачні оладки з кабачків Оладки Оладки з кабачків з зеленню ПП оладки