Коржі з кабачків з фаршем настільки смачне блюдо, що розлітається зі столу не встигаючи охолонути. Воно абсолютно самодостатнє, до нього можна додати хіба що сметану і зелень. Фарш можна брати будь-який на ваш смак.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Кабачки – 600 гр.
  • Фарш м’ясний – 400 гр.
  • Часник – 1 – 3 зуб.
  • Борошно – 50 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Масло олію – 50 мл
  • Петрушка – 5 – 7 гілок
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Кабачок помийте, розріжте на кілька частин. Часник очистіть, зелень помийте. Складіть зубчики кабачки, зелень і часник в блендер і подрібніть ці інгредієнти.

Додайте яйце, борошно, сіль, спеції і фарш і ще раз прокрутити всі інгредієнти в блендері до однорідної маси.

Розігрійте сковороду і смажте на ній коржі з двох сторін на середньому вогні, м’ясо повністю повинна приготуватися. Якщо сумніваєтеся, що смаження було достатньо, складіть коржі в сковороду і протушкувати кілька хвилин під закритою кришкою.

Гарячі коржі подавайте на стіл зі свіжою зеленню, овочами або сметаною.

Приємного апетиту!

Кабачки з м'ясом Кабачки з фаршем на сковороді Коржі з кабачків на сковороді Найбільш смачні оладки з кабачків Оладки Оладки з кабачків з зеленню ПП оладки