Курячі котлети по-міністерськи знамениті своєю ситністю. Вони виходять соковитими і апетитними – те, що потрібно на друге для всієї родини. Подається з будь-яким гарніром.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Куряче філе – 300 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Майонез – 1 ст. л.
  • Крохмаль кукурудзяний – 1 ст. л.
  • Болгарський перець солодкий – 1 шт.
  • Цибуля зелена – 1 пучок
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Масло олію – для смаження

Процес приготування:

Рецепт котлет по-міністерськи з курячого філе простий у приготуванні! Куряче філе промиваємо і просушуємо паперовим рушником.

Далі м’ясо слід порубати на дрібні шматочки.

Болгарський перець і зелену цибулю також промиваємо і подрібнюємо за допомогою ножа.

В глибокій тарілці змішуємо порзане м’ясо і овочі, додаємо до них крохмаль, майонез, яйце, сіль і перець.

Ретельно перемішуємо вміст. Всі інгредієнти повинні рівномірно розподілитися.

Розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Викладаємо котлетний фарш за допомогою ложки завтовшки 1,5 див. Обсмажуємо з обох боків до рум’янцю. Стежимо, щоб шматочки овочів не підгоряли.

Подаємо котлети по-міністерськи в гарячому вигляді. Страву можна доповнити зеленню і гарніром за смаком. Приємного апетиту!

Курячі котлети Курячі котлети без цибулі Курячі котлети без яєць Курячі котлети з майонезом ПП січені котлети з курячої грудки Рублені котлети з курячої грудки з борошном